TÁJÉKOZTATÓ A RENDKÍVÜLI SZÜNET IDEJÉRE KIJELÖLT ÜGYELETES ÓVODÁK IGÉNYBEVÉTELÉRŐL

József Úti Óvoda

A Kormány által kihirdetett veszélyhelyzetre, az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a város lakossága egészségének és életének megóvása érdekében Miskolc Megyei Jogú Város Polgármestere 901.8206/2020. számú határozatával

a Miskolc Megyei Jogú Város közigazgatási területén működő bölcsődei és óvodai ellátást biztosító intézmények esetében

2020. március 16. napjától visszavonásig rendkívüli szünetet rendelt el.

  1. március 23 - tól már csak az önkormányzat által kijelölt, ügyeletet adó intézmény fogadja azokat a gyermekeket, akiknek otthoni elhelyezését a szülő nem tudja megoldani és ezen igényét a saját óvodája, vagy a kijelölt ügyeletes intézmény részére jelzi.

Az önkormányzati fenntartású ügyeletes nevelési intézményekről 2020. március 19-én döntést hozott az önkormányzat.

A gyermekek napközbeni felügyeletére és a közétkeztetés igénybevételére kijelölt önkormányzati fenntartású ügyeletes óvodák az alábbiak:

- Miskolci Százszorszép Óvoda Bársony János úti Tagóvodája

3531 Miskolc, Bársony J. u. 37.

(Elérhetőség: ovodabarsony@gmail.com; Tel: 509-856, 70/944 0091 vagy

szazszorszep.miskolc@gmail.com; Tel.: 412-965, 30/638 2779)

(Az alábbi óvodákba járó gyermekeket, és étkezési igényüket fogadja az intézmény: Miskolci József úti Óvoda Tagóvodái /Brunszvik Teréz és Dózsa György úti Tagóvoda/, Miskolci Százszorszép Óvoda és Tagóvodái /Tündérkert Sport és Bárony J. úti Tagóvoda/, Miskolci Belvárosi Óvoda és Tagóvodái /Katowice Sport és Kassai úti Tagóvoda/, Miskolci Eszterlánc Néphagyományőrző Óvoda és Tagóvodái /Zsolcai kapui, Selyemréti és Pitypang Tagóvoda/)

- Miskolci Diósgyőri Óvoda Lorántffy Zsuzsanna Tagóvodája

3533 Miskolc, Lorántffy Zs. u. 28.

(Elérhetőség: lorantffyovi@gmail.com; Tel: 370-327, 30/661 6770)

(Az alábbi óvodákba járó gyermekeket, és étkezési igényüket fogadja az intézmény: Miskolci Batsányi János Óvoda és Tagóvodái /Mesevár, Szeder úti és Szlovák Nemzetiségi Tagóvoda, Miskolci Diósgyőri Óvoda és Tagóvodái /Lórántffy Zs., Bulgárföldi és Stadion Sport Tagóvoda/, Miskolci Nyitnikék Óvoda és Tagóvodái /Szivárvány és Vadász úti Tagóvoda/, Miskolci József úti Óvoda székhely óvodája)

- Miskolci Avastetői Óvoda Leszih Andor úti Tagóvodája

3524 Miskolc, Leszih A. u. 6.

(Elérhetőség: leszihovi@gmail.com; Tel: 304-919, 30/490 1551)

(Az alábbi óvodákba járó gyermekeket, és étkezési igényüket fogadja az intézmény: Miskolci Avastetői Óvoda és Tagóvodái /Leszih A. úti, Szilvás úti Tagóvoda/, Miskolci Napraforgó Óvoda és Tagóvodái /Középszer úti, Petneházy úti, Benedek Elek, Várhegy úti Tagóvoda/)

Azok a szülők, akik napközbeni felügyeletet nem kérnek, csak az étel elvitelével történő közétkeztetésre tartanak igényt, 2020. március 23-tól kizárólag csak a kijelölt ügyeletes intézményekben vehetik azt igénybe, feltéve, hogy ezen szándékukat a saját óvodájukban előre jelezték, illetve ezt követően az ügyeletes intézménynél előző nap 9:30 óráig jelzik a fent megadott telefonszámon vagy e-mailben.

\

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata

2020. március 23., hétfő 14:32

Miskolci József Úti Óvoda